В МНД відбулася нарада керівників загальної середньої освіти та директорів позашкільних закладів

Дата: 28.05.2021 19:53
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

? 28 травня 2021 року на базі Буського міського Народного дому відбулася планова нарада керівників загальної середньої освіти та директорів позашкільних закладів за участю Буського міського голови Ростислава Сліпця.

? Очільник Буської територіальної громади розповів про роботу ТГ, участь закладів освіти у мікропроєктах, пояснивши подальші перспективи громади; дав вичерпні відповіді на поставлені запитання, що стосувалися здебільшого матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів.

? Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради Богдан Глуховецький обговорив з учасниками наради ряд питань, що стосуються закінчення навчального року, переведення працівників пенсійного віку на нові умови праці, а також інші питання ЗЗСО. Зокрема, роз`яснив механізм звільнення працівників-пенсіонерів, які відмовилися від укладання строкового трудового договору, довів до уваги план попереднього захисту мережі та перспективного навантаження, відповів на хвилюючі запитання.

? Виступаючи, заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Олена Ільницька зробила наголос на організації курсів підвищення кваліфікації у ІІ півріччі 2021 року, зарахуванні учнів до 1 класу ЗЗСО за допомогою електронної системи ІСУО; нагадала про впорядкування сайтів освітніх закладів, розміщенні там інформації щодо звіту директора ЗЗСО та відповіла на запитання аудиторії.

? Головний спеціаліст відділу Галина Олійник доповіла про виконання програми «Обдаровані діти Бущини» та іменну стипендію на честь Героїв АТО та Героїв Небесної сотні, умови її отримання.

? Учасники наради обговорили проблемні питання закінчення навчального року та підготовки до нового навчального року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь