Буська міська територіальна громада отримає державну субвенцію в розмірі 1 млн 29 тис. грн, яка буде спрямована на забезпечення швидкісним інтернетом населених пунктів, де є об'єкти соціальної сфери

Дата: 10.06.2021 12:26
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

???? Відповідно до поданої заявки та пройденого відбору кращих пропозицій Міністерство цифрової трансформації визначило такі населені пункти Буської МТГ:

????Гута (159 тис.грн), ????Лісове (141 тис.грн), ????Брахівка (87 тис.грн), ????Хватів (105 тис.грн), ????Циків (48 тис.грн), ????Теребежі (72 тис.грн), ???? Закомар'я (165 тис.грн), ???? Вербляни (72 тис.грн), ???? Лісок (36 тис. грн), ???? Кудирявці (144 тис.грн).

???? Варто зазначити, що Львівщина в рамках реалізації проєкту "Інтернет-субвенція" отримала загалом 5,5 млн грн, більше мільйона з яких будуть використані на забезпечення доступу до швидкісного інтернету саме в Буській міській територіальній громаді.

???? "Громади, що пройшли відбір, отримають гроші з держбюджету, потім проведуть прозорий тендер, після чого провайдери почнуть розбудовувати мережу. Для початку вони прокладають основну магістральну смугу інтернету до об’єкту соціальної чи адміністративної інфраструктури в населеному пункті і вже відповідно потім відбувається розгалуження до домогосподарств чи користувачів, які зацікавлені в набутті такої послуги, - інформують у Міністерстві цифрової трансформації. Соцзаклади, підключені за кошти субвенції, отримають безкоштовний швидкісний інтернет до кінця 2022 року (за умовами підключення) , а на їх базі запрацюють безкоштовні і відкриті точки WiFi".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь