Вийшов у світ І том Енциклопедії Буська

Дата: 24.11.2021 10:27
Кількість переглядів: 481

Фото без описуДнями побачив світ І том Енциклопедії Буська, автором якої є мешканець нашого древнього міста, краєзнавець, кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови ЛНУ ім.Івана Франка Іван Любомирович Ціхоцький.

????У І томі, а їх заплановано видати 5, вміщено відомості про найвизначніші топоелементи міського простору Буська (культові споруди, меморіальні комплекси, пам’ятки культури, архітектури, археології та містобудування, вулиці, площі, передмістя, мікротопоніми та гідроніми, культурні, адміністративні та навчальні заклади); біограми відомих особистостей, які народилися, вчилися, якийсь час проживали або працювали у місті чи околицях (буські князі, старости, дідичі, каштеляни, війти, бурмистри, міські голови, очільники міської адміністрації, церковні ієрархи, представники громадсько-політичних інституцій, відомі діячі культури, науки, спорту та політики давнини і сучасності, громадські активісти); а також загальну інформацію про особливості міського життя, історію та побут міста, загальні тенденції розвитку міської інфраструктури, економічний, духовний, культурний, адміністративний устрій.

???? Видання розраховано на науковців, викладачів і студентів навчальних закладів, істориків, краєзнавців та широке коло читачів.

???? Вже сьогодні І том енциклопедії, а це 340 сторінок цікавої інформації про вулиці і локації Буська, можна замовити у автора за телефоном 067 713 13 73 ( є вайбер).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь