Міський голова Ростислав Сліпець разом з Миколаєм вручив солодкі подарунки вихованцям "Доброго серця"

Дата: 18.12.2021 15:19
Кількість переглядів: 492

Фото без описуСьогодні, 18 грудня, напередодні улюбленого дітьми та дорослими свята Святого Миколая, міський голова Ростислав Сліпець побував у дитячому будинку "Добре серце", що у с.Новий Милятин, аби привітати дітей та їх наставників зі святом.

???? Разом з Святим Миколаєм (Микола Синькевич) та старостою Милятинського старостинського округу Оксаною Зарембою, директором "Доброго серця" Володимиром Пристачем очільник нашої громади роздав солодкі гостинці 40 вихованцям закладу від Буської міської ради, яка увесь час фінансово опікується нашими маленькими громадянами, які з тих, чи інших обставин не можуть перебувати у своїх сім'ях, чи є сиротами.

???? Діти розповідали вірші, співали пісень святому Миколаю та усім гостям, демонстрували свої таланти у різноманітних сценках, танцювальних номерах.

"Діти - це наше майбутнє, майбутнє нашої громади і Української держави. Тому міська рада, депутатський корпус завжди підтримуватимуть заклад, аби тут дітям було затишно, щоб їх серця у будень і свято зігрівали теплом і любов’ю. Нехай наші діти завжди будуть здоровими, веселими, радісними та щасливими", - зазначив Ростислав Сліпець.

???? Надалі міський голова ознайомився з роботою закладу, умовами проживання та харчування дітей, виховним процесом, які забезпечує колектив дитячого будинку під керівництвом Володимира Пристача.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь