Відбулася зустріч фахівців ГО «Центр “Жіночі перспективи” з представниками Буської МТГ

Дата: 26.01.2022 14:57
Кількість переглядів: 497

Фото без описуУ середу, 26 січня, відбулася робоча зустріч фахівців громадської організації «Центр “Жіночі перспективи” (м.Львів) з представниками Буської міської територіальної громади щодо реалізації спільного проєкту «Впровадження

Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в умовах децентралізації у Львівській області» з подальшим створенням у громадах мультидисциплінарних груп дотичних фахівців - Суб’єктів Національного механізму взаємодії (СНМВ).

Метою проєкту, який триватиме до 1 листопада 2022 року,  є підвищення рівня обізнаності громадян щодо ризиків, пов’язаних із працевлаштуванням (в т.ч. за кордоном), а також захист прав осіб, які постраждали від торгівлі людьми, покращення їхнього доступу до інформації та необхідної, гарантованої державою допомоги.

Також в межах реалізації проєкту передбачені онлайн навчання для представників громад та інших спеціалістів, на яких покладені обов’язки проведення роботи з протидії торгівлі людьми, організація роботи мобільних консультаційних пунктів в районних центрах і територіальних громадах області. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь