Сьогодні, 29 вересня, в методичному залі міського народного дому відбулася пересвяткова нарада керівників освітніх закладів нашої громади

Дата: 29.09.2022 15:19
Кількість переглядів: 371

Зазначимо, що вже цієї неділі освітяни відзначатимуть своє професійне свято - День працівників освіти.

? Буський міський голова, звертаючись до директорів, подякував за роботу по організації навчально-виховного процесу, підготовку шкіл до нового навчального року, укриттів, аби школярі мали можливість здобувати освіту в очному форматі.

"В переддень свята висловлюю глибоку вдячність усім освітянам Бущини за невтомну працю, творчий пошук, добро і щедрість душі, високий професіоналізм та життєву мудрість.

Бажаю всім міцного здоров’я, творчої наснаги, життєвої сили, особистого щастя і родинного тепла, якнайшвидшого завершення війни та повернення усіх наших захисників додому з перемогою", - зазначив у своєму вітанні очільник нашої громади.

? Надалі Ростислав Сліпець вручив разом з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Марією Ричель подяки від Буської міської ради вчителям та керівникам закладів.

Незважаючи на святковість наради, освітяни обговорили широке коло проблемних питань, ділилися досвідом, розповідали про свої досягнення у вересні та плани на найближчий час, про готовність до опалювального сезону, а ще дякували Збройним Силам України, українським захисникам, що мають можливість у час війни навчати дітей.

? З музичними дарунками перед учасниками наради виступили вихованці Буського будинку дитячої та юнацької творчості та педагоги Олеської музичної школи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь