В дитячому будинку "Добре серце" вшанували захисників і захисниць України

Дата: 27.10.2022 19:44
Кількість переглядів: 110

Днями в дитячому будинку «Добре серце» під керівництво вихователя Боднарчук Г.С. пройшов святковий концерт, присвячений Дню захисників і захисниць України, Дню українського козацтва та 80-й річниці створення Української Повстанської Армії. Серед гостей були військослужбовці, о.Володимир з церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці м.Львова, представники Братства Львівської духовної семінарїї, начальник Служби у справах дітей Золочівської РДА.

? Розпочався святковий захід виконанням Державного Гімну України. Надалі його учасники хвилиною мовчання вшанували полеглих українських героїв.

? Захисники нашої держави і сьогодні на лінії вогню віддають душу і тіло на вівтар свободи, мужньо протистоять ворогові - російським загарбникам.

? Під час заходу звучали пісні про мужність, відвагу та любов до рідної України у виконанні дівочого ансамблю закладу, проводилися веселі козацькі ігри, а найменші вихованці заспівали пісню «Веселі козачата».

? Учасниками концертної програми також стали діти, які прибули з м.Запоріжжя, де щодня ворог обстрілює житлові будинки та інфраструктурні об'єкти. Вони декламували вірші про Україну. Евакуйовані діти цього дня отримали в подарунок одяг та солодощі від меценатки з Буська. Також подарунки отримали вихованці "Доброго серця" від о.Володимира, а від військовослужбовців - наш синьо-жовтий прапор.

? Директор закладу Володимир Пристач від колективу та вихованців щиро подякував нашим військовим за їхню самопожертву та героїзм, за сьогодення та майбутнє.

?? Сьогодні на полі бою вирішується доля і майбутнє України. І кожен українець чекає нашої перемоги над ворогом та миру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь