В міській раді відбулись громадські слухання щодо впорядкування території та будівництва відпочинкового комплексу, розробником якого є ТзОВ «ПО «УкрЗахідУрбанізація»

Дата: 04.05.2023 17:44
Кількість переглядів: 130

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та постанови Кабінету Міністрів України від 25.06.2011р. №555, згідно повідомлення, яке було опубліковано в часописі «Воля Народу» від 30 березня 2023 року о 12.00 03.05.2023 р. у Буській міській раді відбулись громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні, а саме - детального плану території та стратегічної екологічної оцінки в с.Волиця-Деревлянська з метою впорядкування території та будівництва відпочинкового комплексу, розробником якого є ТзОВ «ПО «УкрЗахідУрбанізація».

🔸Під час слухань було обговорено проєкт детального плану території та стратегічної екологічної оцінки, а саме - розміщення будівель та споруд відпочинкового комплексу, розміщення водного об’єкту, чи враховані санітарні та протипожежні норми, розміщення автостоянок, дитячого та спортивного майданчиків. Після розгляду, даний проект було направлено на доопрацювання, після якого згідно протоколу буде направлено на затвердження сесії Буської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь