У міському народному домі відбулася урочиста академія і святковий концерт до 30-ї річниці Незалежності

Дата: 20.08.2021 17:24
Кількість переглядів: 416

Фото без описуТридцятий ювілейний день народження нашої країни відзначатимуть бущани разом з усією Україною у вівторок, 24 серпня.

???? А вже сьогодні, напередодні цієї найважливішої для кожного з нас дати, 20 серпня, у міському народному домі відбулася урочиста академія і святковий концерт за участю керівництва Буської міської ради на чолі з Ростиславом Сліпцем, Народного депутата України Михайла Бондара, представників громадськості, ЗМІ.

???? Звертаючись до учасників академії, Ростислав Сліпець акцентував увагу присутніх на значимості прийняття у 1991 році Верховної Радою України Акту про державну незалежність України.

“Здобуття незалежності і суверенітету є знаковою віхою на шляху будь-якої країни, будь-якого народу.

Саме тоді народ стає нацією. І я щиро вірю у те, що 24-те серпня 1991 року – найбільше свято української державності. Цей день - 30 років тому - визначив долю людей і майбутнє нашої країни не на одну сотню літ”, – зазначив під час свого виступу Буський міський голова.

???? Також привітав бущан з 30-ю річницею Незалежності України Народний депутат Михайло Бондар та вручив Грамоту Верховної Ради України волонтеру, мешканцю Буська Роману Гаєвському.

???? Право покласти квіти до пам’ятника Незалежності, президентові ЗУНР Євгенові Петрушевичу та до меморіалу Героям Небесної Сотні від учасників урочистостей надали молодому поколінню та учасникам війни на сході.

???? Хвилиною мовчання учасники урочистості вшанували усіх новітніх українських Героїв, які загинули на сході нашої країни, відстоюючи суверенітет та територіальну цілісність держави в боротьбі з російськими окупаційними військами.

???? Надалі відбувся святковий концерт за участю кращих вокальних, інструментальних, театральних і танцювальних колективів, окремих виконавців, хору працівників закладів освіти Буської міської територіальної громади.

???? Ведучими заходу були Євген Ярема та Любов Огороднік.

???? Перед початком урочистостей у фойє міського будинку культури усі охочі мали нагоду ознайомитися з інсталяцією Краєзнавчого музею міста «Майдан. АТО. Зона боротьби за незалежність…».

???? Окрім адмінцентру, святкування Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України у ці дні відбудеться у більшості населених пунктів нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь