В Буську вшанували загиблих під час Революції Гідності

Дата: 21.11.2021 14:42
Кількість переглядів: 306

Фото без описуСьогодні, 21 листопада, у День Гідності та Свободи, керівництво міської ради, учасники ООС (АТО), майданівці, волонтери, депутати міськради вшанували пам’ять людей, які брали участь у Помаранчевій революції та тих, які загинули під час Революції Гідності, відстоюючи демократичні цінності, права і свободи людини.

???? Буський міський голова Ростислав Сліпець, секретар міської ради Людмила Рудіон, керуюча справами виконкому Галина Палка, учасники ООС (АТО) та Майдану поклали квіти до меморіалу Героїв Небесної Сотні у Буську, запалили лампадки, помолилися та хвилиною мовчання вшанували пам’ять про загиблих.

???? Як зазначив міський голова Ростислав Сліпець, цей день уособлює волю українського народу, його патріотизм, вільнолюбство, сміливість та наполегливість. Сьогодні ми згадуємо тих, хто вісім років тому змінив хід історії нашої держави, тих, хто йшов до кінця.

???? Напередодні Дня Гідності і Свободи працівники культури виготовили та встановили до меморіалу гірлянду, куди вплели гілочки калини, плоди якої стали символом мужності людей, що віддали своє життя в боротьбі за Україну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь