Сьогодні, 17 лютого, відбулося перше пленарне засідання VIII сесії Буської міської ради VIII скликання, яку провів міський голова Ростислав Сліпець

Дата: 17.02.2022 21:55
Кількість переглядів: 385

Фото без описуУсього до розгляду депутатам та прийняття рішень було запропоновано 52 питання, які попередньо пройшли обговорення та погодження у депутатських комісіях.

З усіх питань порядку денного було розглянуто 33, по інших - депутати прийматимуть рішення під час ІІ пленарного засідання, яке відбудеться через тиждень у четвер, 24 лютого. Початок об 11.00 год.

???? З прийнятими сьогодні рішеннями, після підписання їх міським головою, можна буде ознайомитися у відведений законодавством строк на нашому сайті у розділі «сесії».

???? За ініціативи фракцій депутати проголосували за ряд звернень до президента, Верховної Ради, КМУ, РНБО: щодо фінансового та ресурсного забезпечення сил територіальної оборони; вжиття невідкладних заходів з нормалізації роботи фізичних-осіб підприємців; необхідності вжиття всіх політичних та дипломатичних заходів для деескалації ситуації на Українському кордоні, а також Звернення до мешканців нашої громади з закликами до єдності, підтримки українських захисників, непоширенні панічних настроїв, тощо.

? Перед початком засідання Ростислав Сліпець привітав з ювілейною датою з дня народження депутата Галину Кондратюк, згодом вручив від Департаменту освіти та науки ЛОДА та обласної профспілки освітян Подяку депутатові Сергію Бондаренку за патріотичну позицію, самовіддану працю на благо Української держави.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь