В Буську відбулися змагання з футзалу серед дівочих команд навчальних закладів громади

Дата: 25.11.2022 18:43
Кількість переглядів: 102

Фото без опису17 листопада з ініціативи відділу освіти, культури, молоді та спорту, Буської ДЮСШ відбулися змагання з футзалу серед дівочих команд загальноосвітніх закладів І-ІІ та І-ІІІ ст. нашої громади.

🔸 Участь у турнірі взяли команди з Нового Милятина, Ракобовтів, Новосілок, Яблунівки, Соколі, Буських ЗЗСО №1 та №2, які змагалися за перехідний Кубок ДЮСШ.

🏆 Переможцем основного кубку змагань стала команда Буського ЗЗСО №2, переможцем Кубка Незламних стала команда Новосілківського ЗЗСО.

🔸 Всі команди-учасниці дівочих змагань з футзалу отримали в подарунок по футбольному м’ячу, отримали грамотами, відповідно зайнятих місць, а команди-переможниці - нагороджені кубками.

⚽️ Кращою голеадоркою турніру стала Тетяна Кучинська з Буського ЗЗСО №2, яка забила 9 м'ячів, а кращі гравчині команд отримали від Буської ДЮСШ солодкі нагороди.

🔸 Перед початком турніру школярки взяли участь у вікторині, показавши свої знання з історії футболу, подій навколо нього, з історії нашого лелечого краю.

🔸 Велика подяка директорам та учителям фізичного виховання навчальних закладів, які знайшли можливість допомогти командам взяти участь у змаганнях.

🔸 Як зазначив організатор турніру, старший тренер-викладач відділення футболу ДЮСШ Іван Томків, заходи такого рівня будуть і надалі проводитися. Дякуємо ЗСУ за можливість проводити змагання з улюбленої гри та віримо, що у наступних змаганнях за Кубок матимуть змогу взяти більше команд закладів освіти нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь