Міський голова Ростислав Сліпець напередодні Різдва вручив дітям інклюзивної секції солодкі подарунки

Дата: 06.01.2023 16:42
Кількість переглядів: 148

Фото без опису4 січня в межах реалізації проєкту Хартії масового футболу УЄФА на базі Буської ДЮСШ за підтримки міської ради відбулася вже п'ята з двадцяти запланованих інклюзивних футбольних секцій, які залюбки та щоразу все більше відвідують діти різного віку та статі з особливими фізичними та освітніми потребами Бущини.

Секції, які проводять тренери Іван Томків, Людмила Скрипинець та Оксана Шишка, дають можливість залучити до футболу дітей, через спорт допомогти їм соціалізуватися, набути нових навиків, подружитися між собою та отримати позитивні емоції.

🎁 Буський міський голова Ростислав Сліпець, під час відвідин секції, привітав дітей та їх батьків з новорічними та різдвяними святами, передав разом з директором ДЮСШ Богданом Пасічником 34 дітям солодкі подарунки від Святого Миколая. Окрім цього, працівники школи разом з тренерами підготували для дітей солодкий стіл.

🔸За сприяння у розвитку інклюзивної освіти для осіб з особливими освітніми проблемами подяки від Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний Центр» (директор Наталія Тронь) отримав міський голова Ростислав Сліпець та директор ДЮСШ Богдан Пасічник, а слова вдячності - тренери та усі небайдужі люди, які допомагають нашим дітям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь