У суботу, 25 березня, в сесійній залі Буської міської ради відбулося нагородження переможців Чемпіонату та Кубка нашої громади з футзалу сезону -2023

Дата: 25.03.2023 21:43
Кількість переглядів: 162

Фото без описуВручення кубків, грамот та медалей кращим командам турнірів провів Буський міський голова Ростислав Сліпець за участі голови Федерації футболу МТГ Андрія Курія та директора ДЮСШ Богдана Пасічника.

🏆 Нагадаємо, що переможцем Чемпіонату МТГ з футзалу стала команда "Буг" (м.Буськ), ІІ місце - ФК Боложинів/Вербляни, ІІІ місце за ФК "Стандарт" (с.Побужани).

Кращим бомбардиром чемпіонату став Роман Сподарик (ФК «Стандарт»), кращим воротарем визнано Андрія Капацуна (ФК «Буг»-1), кращим гравцем - Михайла Кашубу (ФК Боложинів/Вербляни).

🏆 Кубок Буської МТГ з футзалу виборола команда ФК "Стандарт" (с.Побужани), яка у фінальному поєдинку перемогла команду ФК «Топорів».

⚽️ Варто відзначити, що боротьбу за футбольні трофеї обох турнірів вели 12 команд нашої громади: ФК "Буг"-1 (м.Буськ), ФК "Топорів", ФК "Сокіл" (с.Соколя), ФК "Милятин" (с.Новий Милятин), ФК "Динамо" (с.Новосілки), ФК "Стандарт" (с.Побужани"), ФК "Дружба" (с.Переволочна), ФК "Ера" (с.Ожидів), ФК "Буг"-2 (м.Буськ), ФК "Олесько" (смт. Олесько), ФК "Стандарт" (с.Заводське), ФК "Боложинів/Вербляни (с.Вербляни, с.Боложинів).

🔸 Після нагородження переможців та призерів змагань з футзалу, кращих футболістів у номінаціях, усі команди, які беруть участь у чемпіонатах та турнірах нашої МТГ отримали по 2 м’ячі та по 2 заморожувальні спреї, нові комплекти футбольної форми – Побужани, Буськ, Ожидів, Переволочна, Вербляни/Боложинів, футбольні сітки на ворота – Заводське та Топорів, вітрівки – Новосілки. Впродовж року, відповідно до потреб команд, буде закуплено додатковий спортивний інвентар та форму.

Також відзначили чотирьох активних дівчат-вболівальниць, які впродовж усіх матчів завжди підтримували свої команди. Вони отримали в подарунок ігрові футболки.

🔸 Звертаючись до присутніх у залі, Ростислав Сліпець запевнив, що підтримка команд міською радою буде здійснюватися і надалі, адже широке залучення, насамперед, дітей і молоді з сільської місцевості до занять фізичною культурою та спортом є та залишатиметься пріоритетним напрямком роботи міської ради, федерації футболу та дитячо-юнацької спортивної школи. Також у планах є наступного року сформувати з місцевих гравців команду для участі в чемпіонаті області.

🔸 Перед початком нагородження переможців відбулася нарада керівного складу Федерації футболу МТГ з представниками футбольних команд, під час якої обговорювалися питання Регламенту, кількісного складу команд, формат проведення щорічного Кубка Весни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь