Міський голова Ростилав Сліпець зустрівся з учнівським самоврядуванням

Дата: 26.01.2024 18:46
Кількість переглядів: 74

Фото без опису25 січня за круглим столом відбулася зустріч Буського міського голови Ростислава Сліпця, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Марії Ричель з учнівським самоврядуванням, до складу якого входять представники загальноосвітніх закладів нашої громади.

🔸 Міський голова ознайомив учнів з роботою міської ради, проєктом на допомогу воїнам "Злий лелека", відзначив активність молоді проводити зміни в громаді, населених пунктах та в своїх освітніх закладах, брати активну участь у підготовці та реалізації молодіжних різнопланових ініціатив, проведенні благодійних ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

🔸 Учасники зустрічі обговорили питання безпеки навчально-виховного процесу, проблеми навчальних закладів, висловили свої побажання розвитку молодіжного середовища в громаді.

Для покращення комунікації та розуміння потреб молоді міський голова Ростислав Сліпець доєднався до групи учнівського самоврядування в одній з соціальних мереж і запевнив, що зустрічі з молоддю, вивчення її потреб, пропозицій будуть продовжуватися й надалі, адже за молоддю майбутнє.

🔸 Війна кардинально змінила життя мільйонів – дорослих, дітей, підлітків. Від того, що сьогодні на думці у молоді, їхніх настроїв та пріоритетів, залежить не тільки їхня реалізація, а й кілька наступних десятиріч для всієї країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь