На базі Побужанського Народного дому відбувся семінар-практикум для працівників галузі культури

Дата: 21.07.2023 14:21
Кількість переглядів: 81

Фото без опису20 липня на базі Побужанського Народного дому відбувся семінар-практикум для працівників культури нашої громади.

Розпочася семінар Хвилиною мовчання за загиблими українськими Героями та молитвою за мир в Україні.

Староста Побужанського старостинського округу Тарас Наконечний привітав учасників семінару та побажав плідної праці, відвертої комунікації та розуміння у вирішенні проблемних питань.

Програма семінару була насичена і цікава.

Розпочали роботу з мистецького вітання від учасників художньої самодіяльності місцевого закладу культури (завідувач М.Гродзевич).

Досвідом роботи поділилась з присутніми завідувач НД с.Ракобовти Марія Смолінська. Разом із учасниками лялькового театру «Казкарик» вона презентувала виставу «Пан Коцький».

Народний фольклорний колектив «Джерело» із с.Переволочна (кер.О.Мисак) подарували віночок стародавніх українських пісень, розказали про роботу колективу, важливість збереження автентичної української музичної спадщини.

Методисти Буського МНД (О.Шквір та І.Калиновська) на чолі з директором Л.Огороднік ознайомили присутніх із новими вимогами у веденні документації, плануванням та організацією робочого процесу.

Голова Буської організації «Просвіта» Л.Ціхоцька вручила переможцям районного конкурсу читців творів Т.Шевченка грамоти від Львівського обласного товариства «Просвіта».

Родзинкою семінару став майстер-клас з розпису пряників, виготовлених худ.керівником М.Гаєвською. Цього ж дня пряники разом з іншими смаколиками від Побужанської волонтерської кухні відправили з волонтерами на фронт для воїнів.

Цікаву руханку для дітей і дорослих показала і навчила М.Цюпка (кер. Зразкового танцювального колективу «Нові Зірки»).

Також під час семінару волонтери Валерій Шумило, Роман Гаєвський та учасник бойових дій Олександр Мошонкін вручили подяки від воїнів тим, хто найбільше долучився до волонтерської роботи у Побужанському старостинському окрузі.

На завершення семінару-практикуму побужанські господині частували усіх присутніх смачним бограчем.

✅ Працівники галузі культури народних домів громади вдячні за підтримку та всебічне сприяння у своїй роботі Буському міському голові Ростиславу Сліпцю та начальнику відділу освіти культури, молоді та спорту Марії Ричель, а ще за пакунки з канцтоварами від міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь