Буський міський голова Ростислав Сліпець привітав медичних працівників з професійним святом

Дата: 27.07.2023 10:02
Кількість переглядів: 95

Фото без описуСьогодні, 27 липня, в Україні відзначають День медичного працівника - професійне свято усіх, хто пов'язав своє життя з медициною. А це - лікарі, фельдшери, медсестри, санітари, численний обслуговуючий персонал закладів охорони здоров'я.

✅ У день свята в актовій залі КНП "Буська ЦРЛ" відбулася урочистість, під час якої медичних працівників вітали Буський міський голова Ростислав Сліпець, в.о.директора закладу Микола Колачинський, голова профспілки Оксана Тарнавська.

"Сьогодні, в непростий час випробувань, які випали на долю нашої країни, жахіть війни медичні працівники залишаються на передовій порятунку здоров’я та життя українців. Як ніхто інший, ви розумієте цінність життя, цінність кожної хвилини та миті, які здатні його врятувати та подарувати людям віру в майбутнє. Ваша професія гідна найвищої похвали та поваги від суспільства", - сказав Ростислав Сліпець, звертаючись до працівників медичної сфери.

🔸 Відтак кращі за професією отримали у день свята від Буського міського голови Ростислава Сліпця, Львівської ОВА, Департаменту охорони здоров'я, обласної профспілки та керівництва медзакладу грамоти за сумлінну працю, відданість справі, особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров'я Бущини.

🔸Після офіційної частини з музичним дарунком для медичних працівників Бущини виступили учні та викладачі Буської дитячої музичної школи: Ярослав Килимник, Арсен Дадак, Захар Салабай, Катя Килимник, Олена Дзензелюк і Максим Якимович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь