Мешканці нашої громади долучилися до Всесвітнього дня прибирання

Дата: 16.09.2023 15:30
Кількість переглядів: 191

Фото без описуКерівництво та працівники виконавчого комітету Буської міської ради, структурних підрозділів, міського комунального підприємства провели толоку в м.Буську, а мешканці старостинських округів - на території своїх населених пунктів, долучившись таким чином до Всесвітнього дня прибирання, який цього року проходить під гаслом: «Хай небо буде мирним, а Україна - чистою!».

🔸У Буську прибирали подвір’я палацу Бадені, прилеглу до нього територію, у селах – наводили лад біля пам’ятників і пам’ятних знаків, адміністративних будівель, закладів соціальної сфери, інших місць масового перебування громадян, висаджували дерева.

🔸Як зазначила директор Буського міського комунального підприємства Надія Пінтоха, на території міста та громади є ще чимало місць, які заплановано упорядкувати до настання зимового періоду.

📌 Нагадаємо, що Всесвітній день прибирання (World Cleanup Day) відзначається щороку в третю суботу вересня. Це - глобальна подія, що об’єднала навколо себе мешканців різних країн світу з метою прибирання планети від сміття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь