Благодійників Бущини запрошують доєднатися до акції "Даруй добро!"

Дата: 21.09.2023 15:08
Кількість переглядів: 139

Фото без описуЩороку, 1 жовтня, у всьому світі відзначається День людей похилого віку. Адже найбільше багатство літніх людей – їх досвід, мудрість та вміння, тож Буський територіальний центр спільно із відділом освіти, культури, молоді та спорту та за підтримки Буської міської ради закликає Вас долучитися до благодійної акції «Даруй добро!».

🙏 Запрошуємо усіх небайдужих, хто має бажання долучитися до привітань людей похилого віку, які проживають на території нашої громади, здійснити свій благодійний внесок.

Допомога приймається як у натуральному вигляді (продукти харчування, солодощі, засоби особистої гігієни, вітальні листівки, малюнки, ін.), так і в грошовій формі (Рахунок UA 728201720314221004301020942 Держказначейська служба України м. Київ, ЄДРПОУ 22341307).

🔸 З вашою допомогою ми намагаємося зігріти серця літніх людей чуйністю та турботою, щоб вони завжди відчували, що про них піклуються і пам’ятають. Адже недаремно кажуть: раз добром нагріти серце – вік не охолоне!

‼️ Пункти збору – Буський територіальний центр (м. Буськ вул. Грушевського 11 А, Буська міська рада ( Площа 900-річчя Буська, 1). Контактні дані для зворотнього зв’язку – 0966097572 Ірина).

💙💛 З повагою та найщирішою вдячністю, колектив Буського

територіального центру!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь