Працівники культури Буської громади передадуть великодні паски у військово-медичний клінічний центр Західного регіону

Дата: 23.04.2021 12:18
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

Щороку, напередодні Воскресіння Христового, працівники закладів культури Бущини відвідують з великодніми гостинцями наших захисників, які проходять лікування та реабілітацію в військово-медичному клінічному центрі Західного регіону в м.Львів.

? Цей рік також не стане винятком. В рамках проведення благодійної акції "Паска для захисника" працівники культури від Буської територіальної громади передадуть до свята нашим пораненим військовим запашні великодні паски. Правда, як і минулоріч, карантинні обмеження позбавлять близького спілкування з захисниками, але, основне, це наша увага, підтримка, шана усім тим, хто дарує нам ясне небо і радість буття.

?Зазначимо, що працівники культури Бущини є частими гостями наших військових. Впродовж шести останніх років вони неодноразово побували з концертами в 184-му Навчальному центрі Академії Сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, що в Старичах, в військово-медичному клінічному центрі Західного регіону в м.Львів, передавали нашим захисникам від Бузецької громади засоби гігієни, продукти харчування, вишивані сорочки під час проведення патріотичного проєкту "Вишиванка учаснику АТО".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь