В міській раді відбулося засідання оргкомітету щодо відзначення Дня Конституції та Дня молоді

Дата: 11.06.2021 18:17
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

У п'ятницю, 11 червня, Буський міський голова Ростислав Сліпець провів засідання організаційного комітету щодо відзначення на теренах нашої громади 25-ї річниці Конституції України та Дня молоді.

???? Відтак, за результатами обговорення було вирішено провести Урочисту академію та святковий концерт з нагоди відзначення Дня Конституції у Буському міському народному домі 25 червня. Початок о 15.00 год. Програмою свята передбачено вітання міського голови, покладання квітів до пам'ятника Незалежності, виступи хору працівників культури, кращих вокальних, інструментальних та танцювальних колективів ТГ, вручення паспортів юним громадянам, яким виповнилося 16-ть років, тощо.

???? В останню декаду червня святкові заходи до Дня Конституції відбудуться також у інших населених пунктах громади - в народних домах і бібліотеках, з покладанням квітів до пам'ятних знаків та могил борцям за волю України.

???? День молоді цьогоріч відбудеться у повноцінному форматі: зі спортивними змагами, тригодинним святковим концертом на літній сцені Буського парку, врученням номінацій кращим молодим людям за їх досягнення, флешмобом, презентаціями Буського БДЮТ, ДЮСШ, ПЛАСТу, працюватимуть магазини виїзної торгівлі. Початок концертної програми у парку ім.Івана Франка о 16.00 год.

???? Більш детальніше з програмою святкувань можна буде ознайомитися на афішах, які будуть розміщені за декілька днів до проведення заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь