В Побужанах відбувся фестиваль Пирога

Дата: 27.07.2021 09:25
Кількість переглядів: 426

Фото без опису

Мабуть, немає в Україні жодної людини, яка б не любила українську національну страву - вареники, або як ще їх називають «пироги». ????????????

????В селі Побужани не лише самі їх люблять поїдати, але й організовують фестиваль Пирога, де кожен гість має нагоду оцінити кухарську майстерність побужанських жінок, які пропонують учасникам фесту вареники зі шкварками і різними начинками: картоплею, сиром, грибами, капустою, вишнями…

???? У неділю, 25 липня, в Побужанах біля народного дому відбувся вже другий за ліком фестиваль, де окрім вареників, а їх наліпили більше 4 тисяч, пропонували бограч, смажену картоплю на вогні, ковбаски, сало, усілякі солодощі, фрукти, гіркі настоянки..

Частування супроводжувалося кількагодинною змістовною концертною програмою, діяла тематична фотозона, аби кожен міг зробити світлину на згадку про фест, для дітей працювали атракціони.

???? Все це дарувало чудовий настрій місцевим жителям та численним гостям з навколишніх сіл, Буська, Львова та навіть з Києва.

???? З вітальними словами звернулися до учасників та гостей фестивалю: Буський міський голова Ростислав Сліпець, староста Побужанського старостинського округу Тарас Наконечний, представники депутатського корпусу Буської міської ради.

???? Приємним подарунком для громади Побужан став сертифікат на 30 тисяч гривень від ТОВ "Захід-Агро МХП" , який агрофірма передала на закупівлю та встановлення для малечі ігрового майданчика.

???? Фест у Побужанах набирає популярності і, віримо, що наступного року він стане ще потужнішим і масовішим. За це подяка його організаторам: старості Тарасу Наконечному, депутатові міської ради Марії Гаєвській, Буському міському комунальному підприємству, а ще усім тим, хто ліпив, варив, пробував на смак українські пироги!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь