У Буську відбувся фестиваль короваїв Надбужанського краю

Дата: 25.08.2021 09:28
Кількість переглядів: 409

Фото без описуСьогодні, 24 серпня, в День незалежності нашої держави, у Буському міському народному домі відбувся ІІ за ліком фестиваль короваїв Надбужанського краю.

???? Усі 12 старостинських округів Буської міської територіальної громади представили на огляд неповторні, креативно оформлені, спечені з любов'ю, а ще смачні короваї - символ благоденства й достатку, родючості і продовження людського роду.

Захід переплітався номерами художньої самодіяльності народних домів Надбужжя, які показали найкращі свої таланти. ???? А це: вокальні номери окремих виконавців та колективів, гумористичні виступи та виступи хореографічних колективів.

Кожен, хто прийшов на фест, мав нагоду спробувати коровай, спечений господинями нашої громади.

???? Коровай Буської міської ради був, мабуть, найбільш креативним, бо ввібрав у себе всі частини нашої держави - області та АР Крим, що символізують нашу єдність і непорушність кордонів, бо Україна - єдина...

???? Буський міський голова Ростислав Сліпець, як і під час першого фесту, також долучився до роздачі короваю учасникам заходу разом з директором Буського МКП Надією Пінтохою.

???? Для дітей діяли впродовж свята атракціони, дорослі ж мали нагоду скористатися послугами виїзної торгівлі та фотозоною.

???? Захід відбувся за фінансової підтримки Буської міської ради та матиме продовження наступного року, адже подобається нашим краянам.

Фото без описуБільше фото на нашій сторінці у мережі Фейсбук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь