Сьогодні, 27 серпня, в сесійній залі Буської міської ради в переддень нового навчального року відбулася традиційна серпнева зустріч освітян нашої громади

Дата: 27.08.2021 15:12
Кількість переглядів: 381

Аналізуючи минулий рік, час планувати роботу на наступний, а ще – із нетерпінням і певним хвилюванням чекати зустрічі зі своїми учнями, здобувачами знань.

???? Привітав педагогів з новим навчальним роком, який розпочнеться, як завжди 1 вересня, Буський міський голова Ростислав Сліпець. Очільник громади подякував працівникам освіти за їх складну жертовну роботу, побажав витримки та наснаги, нових творчих звершень та мудрості, бути завжди креативними і сучасними.

???? Також Ростислав Сліпець висловив слова подяки колишньому керівникові відділу освіти, культури, молоді та спорту Богданові Глуховецькому, представив освітянам і подарував букет троянд в.о. начальника відділу Марії Ричель, вручив грамоти: вчителю математики Переволочнянського ЗЗСО Ірині Палці в номінації "Кращий молодий працівник освіти" та тренеру-викладачу Буської ДЮСШ Юліану Єретику за вагомий внесок і популяризацію легкої атлетики серед учнівської молоді Буської територіальної громади.

???? Надалі слово мали в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Ричель, директор центру професійного розвитку педагогів Марія Барак, директор інклюзивно- ресурсного центру Наталія Тронь,голова профспілки працівників освіти Світлана Лабінська, заступник начальника управління державної служби якості освіти у Львівській області, начальник інституційного аудиту Роман Монастирський.

???? На початку зустрічі передагогів та у перервах поміж виступами керівників усім присутнім у залі дарували свої віршові вітання, пісні вихованці та педагоги Буського будинку дитячої та юнацької творчості. Опісля кожен з присутніх отримав солодкий дарунок від дітей з нагадуванням про те, що вже за кілька днів Свято першого дзвоника.

???? Перед початком наради освітяни відвідали Церкву св.Ап. Петра І Павла, де склали молитву Господу нашому Ісусу Христу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь