Цьогоріч вперше за свою історію День села відзначило Гутисько-Тур'янське

Дата: 28.08.2021 12:07
Кількість переглядів: 370

У цьому мальовничому селі, яке оточене лісом, де повітря має свій, ні з чим незрівнянний п'янкий запах свіжості та природи, на святкування зібралися ледь не усі жителі: від малечі до літних людей, а ще приїхали гості з навколишніх сіл та адмінцентру Буська.

???? Привітати мешканців Гутисько-Тур'янського з святом прибуло й керівництво Буської міської ради на чолі з головою Ростиславом Сліпцем.

"У цьому селі, яке чи не найдалі географічно від Буська, є Божа благодать, тут чистий душевний спокій, тут милі та привітні, дружні та веселі люди, чудова природа.

Бажаю кожному з Вас здоров'я, завжди хорошого настрою і щоб це свято з цього часу стало традиційним", - зазначив у своєму вітанні Ростислав Сліпець.

???? Організатори підготували кількагодинну концертну програму, участь у якій взяли не лише місцеві талановиті аматори сцени, але й виконавці, колективи з навколишніх населених пунктів, селища Олесько та м.Буськ. Зокрема, низку танцювальних композицій подарувала глядачам Зразкова хореографічна студія танцю "Арніка" (кер. Андрій Діяк).

???? Для дітей діяли впродовж свята атракціони, солодкий стіл, дорослі ж мали нагоду поласувати шашликом та випити гальбу пива, разом з друзями та дітьми зробити світлину на фоні двох фотозон.

???? Поряд діти випробовували на міцність встановлений днями дитячий майданчик, а більш старші мали нагоду ознайомитися з промоцією Олеського ліцею, який пропонує навчання за найбільш затребуваними на ринку праці спеціальностями.

???? Особлива подяка в організації свята активу села та колективу працівників Буського міського комунального підприємства (кер. Надія Пінтоха), які зробили все належне, аби для кожного свято стало яскравою подією, залишило чудові враження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь