В Буську відбувся традиційний велопробіг до дня фізичної культури та спорту та в пам'ять про головнокомандувача УПА Василя Кука

Дата: 13.09.2021 10:57
Кількість переглядів: 530

Фото без описуЧетвертий рік поспіль на Бущині до Дня фізичної культури та спорту України та в пам'ять про головнокомандувача УПА Василя Кука проводиться велопробіг за маршрутом Буськ-Чучмани-Сторонибаби-Красне-Буськ.

???? Сьогодні, 12 вересня, як і в попередні роки, участь у велопробігу взяло багато наших краян – жителів Буської та Красненської громад, а ще срібний призер Паралімпійських ігор у Токіо Віктор Дідух, представники влади, пластуни, депутати, діти, люди пенсійного віку.

???? Привітав учасників велопробігу Буський міський голова Ростислав Сліпець.

"Вітаю усіх Вас з Днем фізичної культури спорту, адже це не лише свято професійних спортовців, але й усіх, хто займається фізичною культурою, прагне бути здоровим, веде активний спосіб життя», - зазначив міський голова.

???? Також Ростислав Сліпець привітав з здобутими двома срібними медалями на Паралімпійських іграх в Токіо знаного спортовця Бущини, майстра спорту України міжнародного класу, Заслуженого тренера України Віктора Дідуха, який був учасником велопробігу.

???? Після старту велосипедисти у супроводі поліцейських машин та карети швидкої допомоги здолали шлях до селища Красне, де взяли участь у панахиді біля могили останнього головнокомандувача УПА Василя Кука та у патріотичному віче.

???? Панахиду провели місцеві священники – отці Степан Жукровський та Юрій Толочний. Слово від громади мав Красненський селищний голова Роман Фурда, який закликав краян завжди пам’ятати тих, хто боровся та віддав своє життя за Україну, її майбутнє, за незалежність.

???? Зазначимо, що велопробіг о цій порі щороку проводиться з ініціативи голови Спілки політичних в’язнів та репресованих, депутата Буської міської ради Сергія Бондаренка.

більше фото на сторінці міської ради в соціальній мережі  Facebook


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь