В Громадську організацію «Буська організація осіб з інвалідністю Львівської обласної асоціації ВО СОІУ» завітав Миколай

Дата: 21.12.2021 18:51
Кількість переглядів: 419

Фото без описуРозпочалося свято з привітання голови Софії Климус, яка побажала всім здоров’я і гарних прийдешніх новорічно-різдвяних свят.

???? Діти співали пісні Миколаю, розказували вірші, молитви. Святий Миколай (Мечислав Теслюк) з великим мішком, у якому були подарунки для всіх чемних діток, привітав дітей із святом. Кожен маленький учасник свята за гостинець мав заспівати пісеньку, або прочитати вірш, розповісти Святому Миколаю, які добрі справи він зробив у цьому році. Ніхто не отримав у подарунок «різки», значить усі дітки були чемні і заслужили на солодкий подарунок.

???? Своїм чарівним голосом Миколаю заспівала наш соловейко Федишин Богданка дві милозвучні пісні «Молитва до Богородиці» та «Миколай іде». Привітала всіх діток і дорослих з святом Миколая Роман Оксана.

???? Коли мішок спорожнів, то всі учасники свята разом подякували Святому за подарунки, пообіцяли бути ще чемнішими і попросили завітати на другий рік знову.

???? Буська організація осіб з інвалідністю висловлює слова вдячності Буській міській раді, а також благодійникам, які внесли свій вклад в проведення свята.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь