Розпочинається робота по виготовленню пам'ятника українським Героям, відкриття якого планується у Буську до Дня Гідності та Свободи

Дата: 06.01.2022 16:23
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

Сьогодні, 6 січня, Буський міський голова Ростислав Сліпець за участі депутата міської ради, учасника Майдану і АТО Сергія Бондаренка зустрівся з Борисом Данилюком - представником групи скульпторів, що працюватиме над виготовленням пам’ятника Героям, який влада та громадськість мають намір відкрити цьогоріч у м.Буську до Дня Гідності та Свободи.

????Відтак, учасники зустрічі обговорили організаційні питання, підготовку кошторису робіт, орієнтовні терміни виконання.

???? Для здешевлення вартості гранітний та бронзовий елементи пам’ятника, вигляд якого був погоджений під час засідання організаційного комітету в формі Свічі, замовлятимуть у безпосередніх виробників.

???? Як зазначив скульптор Борис Данилюк, розтоплений віск, який стікатиме зі свічки, плавно переходитиме у людські постаті і символізуватиме людей, які загинули за українську ідею впродовж чотирьох періодів історії: Княжої та Козацької діб, національно-визвольної боротьби ОУН-УПА, Героїв сучасної України – Небесної Сотні та полеглих захисників на сході.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь