У Буську відбулося святкове дійство "Різдво на площі Ринок"

Дата: 20.01.2022 09:54
Кількість переглядів: 228

Фото без описуВже стало доброю традицією щороку, біля ???? новорічної ялинки нашого древнього міста над Бугом, проводити зимове святкове дійство "Різдво на площі Ринок", під час якого талановиті жителі нашої громади, мистецькі колективи, які діють при народних домах, вітають бущан з новорічно-різдвяними святами.

???? Як завше, свято, на яке завітали у середу, 19 січня, сотні мешканців міста та гостей, було організоване працівниками культури за підтримки Буської міської ради, яка підготувала для учасників солодкі подарунки та подяки, якими нагороджувала за дорученням Буського міського голови секретар міськради Людмила Рудіон.

???? Під час тригодинного калейдоскопу художніх номерів, а їх було чимало, кожен, хто прийшов на свято, мав нагоду насолодитися різнобарв’ям та майстерним виконанням вже знайомих усім та маловідомих колядок, із захопленням спостерігати за грою акторів-аматорів з Ріпнова та Грабової, які високопрофесійно та креативно відтворили у сучасній інтерпретації Різдвяне вертепне дійство.

???? Впродовж проведення акції організатори збирали благодійні пожертви, аби допомогти 15-річній надбужанці Басараб Мар'яні, яка у свої юні роки зіткнулась з важкою хворобою - ОСТЕОСАРКОМА ????

???? Ведучими свята на площі Ринок були : директор міського народного дому Любов Огороднік та методист МНД Надія Хом’якевич.

???? Подяка релігійній громаді «Віфезда» Християн Віри Євангельської, котра усіх присутніх безкоштовно зігрівала під час заходу гарячим чаєм та пригощала пампухами.

???? Зазначимо, що перед початком свята його учасники пройшли урочистою Різдвяною ходою від міського народного дому до місяця проведення свята - площі Ринок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь