Сьогодні відбувся традиційний велопробіг до Дня фізичної культури та спорту та в пам'ять про головнокомандувача УПА Василя Кука

Дата: 11.09.2022 16:06
Кількість переглядів: 659

Фото без описуСьогодні, 11 вересня, п'ятий рік поспіль участь у велопробігу до Дня фізичної культури та спорту України та в пам'ять про головнокомандувача УПА Василя Кука взяли мешканці Буської та Красненської громад, серед них: представники влади, депутати, діти, люди пенсійного віку.

? Привітав учасників велопробігу Буський міський голова Ростислав Сліпець.

"Вітаю усіх Вас з Днем фізичної культури спорту, адже це не лише свято професійних спортовців, але й усіх, хто займається фізичною культурою, прагне бути здоровим, веде активний спосіб життя. Дякую всім, хто прибув сьогодні, незважаючи на дощову погоду, аби взяти участь у велопробігу та вшануванні нашого земляка з Красного - Останнього головнокомандувача УПА Василя Степановича Кука», - зазначив міський голова.

? Після старту велосипедисти у супроводі поліцейських машин та карети швидкої допомоги здолали шлях з Буська до Красного, де відбулася панахида біля могили головнокомандувача та патріотичне віче.

? Панахиду провели місцеві священники – отці Степан Жукровський та Юрій Толочний. Слово від Красненської громади мав селищний голова Роман Фурда, який закликав краян завжди пам’ятати тих, хто боровся та віддав своє життя за Україну, її майбутнє, за незалежність, побажав усім українцям перемоги над російськими окупантами.

? Також звернулися до громади: голова політичної партії «Народний рух України» Андрій Корнат та голова Спілки політичних в'язнів і репресованих, депутат Буської міської ради Сергій Бондаренко, з ініціативи якого о цій порі щорічно проводиться велопробіг.

?? Національною та державною символікою учасників акції забезпечила Буська міська рада, патріотичні футболки з портретом Василя Кука виготовила Красненська селищна рада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь