У Буську відбувся спортивний захід в межах всеукраїнського проєкту психологічної підтримки «Поруч»

Дата: 21.03.2023 14:09
Кількість переглядів: 112

16 березня на базі Буської ДЮСШ та ЗЗСО №2 міста за підтримки Буського міського голови Ростислава Сліпця, відділу освіти, культури, молоді та спорту, Асоціації футболу Львівщини в межах всеукраїнського проєкту психологічної підтримки «Поруч» для дітей відбулися майстер-класи з футболу, рухливі ігри з м’ячами у поєднанні з психологічною роботою.

🔸Заняття з учнями, а їх у двох локаціях було 83, проводили спеціально підготовлені фахівці Асоціації футболу області та волонтери.

По завершенні кожна дитина отримала пакунок із солодощами.

Окрім цього, за сприяння міської ради у приміщенні ДЮСШ для учасників проєкту було організовано частування печивом та чаєм.

🙏Організатори висловлюють подяку у підготовці та реалізації спортивного заходу тренерам-викладачам ДЮСШ, а також в.о.директора Буської ЗЗСО № 2 Оксані Кошарецькій, вчителям-класоводам: Зоряні Гаєвській, Надії Квасниці, Олександрі Радзішевській, вчителю фізичного виховання Андрію Курію, які забезпечили участь у проєкті учнів 3-4 класів.

📌Зазначимо, що спортивні акції проєкту «Поруч» реалізує Благодійний Фонд "Розвиток футболу України" у партнерстві з Українською Асоціацією Футболу / Ukrainian Association of Football та за підтримки Дитячого фонду УЄФА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь