В Буську побувала делегація іноземних та українських архітекторів

Дата: 22.10.2023 14:39
Кількість переглядів: 202

Фото без описуУ суботу, 21 жовтня, у Буську з метою ознайомлення з архітектурою міста, його пам'ятками, вивченням місцевих особливостей містобудування побувала делегація американських, польських та українських науковців-архітекторів: університету Нотр-Дам, НУ "Львівська політехніка", Краківського політехнічного університету, Вроцлавського університету науки і техніки та м.Золочів.

🔸 Українські та зарубіжні учасники делегації зустрілися з Буським міським головою Ростиславом Сліпцем, який розповів про виникнення та історію міста, перспективи його розвитку, оглянули палац графа Бадені, костел Св.Станіслава, спортивний комплекс ДЮСШ, будівлю колишньої синагоги та будинки єврейської побудови, побували на площі Ринок.

Їх супроводжували заступник міського голови Володимир Зеленюх, начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ виконкому міської ради Ігор Владика.

Екскурсії містом провела краєзнавець Людмила Ціхоцька, а на території палацу Бадені - член Товариства "Бужани" Володимир Ступак.

🔸 Надалі делегація, після відвідин Буська, попрямувала до перлини "Золотої підкови Львівщини" - музею-заповідника "Олеський замок".

👍 На згадку про наше лелече місто над Бугом міський голова Ростислав Сліпець подарував учасникам делегації сувенірну продукцію та кепки з логотипом міста.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь