У неділю відбулися громадські обговорення кандидатури на посаду старости Новосілківського старостинського округу

Дата: 20.11.2023 10:56
Кількість переглядів: 180

Фото без описуУ неділю, 19 листопада, в народному домі с.Новосілки за участі Буського міського голови Ростислава Сліпця та секретаря міської ради Людмили Рудіон відбулися громадські обговорення кандидатури Гірної Галини Сергіївни на посаду старости Новосілківського старостинського округу Буської міської територіальної громади, куди входять села Новосілки, Лісок, Кудирявці та Дунів.

Учасники обговорень заслухали кандидата на посаду старости. Водночас поділилися щодо проблемних  питань населених пунктів з міським головою Ростиславом Сліпцем. Зокрема, необхідністю ремонту дорожнього покриття вулиць, відновлення освітлення окремих частин вулиць у Новосілках,   вивезення твердих побутових відходів, вирішення проблем з напругою електромережі.

 В період з 19 по 28 листопада у населених пунктах, які входять до старостинського округу, відбудуться консультації з громадськістю шляхом збору підписів на підтримку кандидата у підписних листах в селах Новосілки, Кудирявці, Лісок, Дунів.

 Для цього розпорядженням міського голови було створено комісію з числа місцевих жителів у складі:

Годісь Ольги Петрівни, Блавацької Юлії Михайлівни, Микитин Марії Зіновіївни, Петрів Ірини Антонівни, Заремби Лесі Антонівни.

Зазначимо, що відповідно до п.4 Положення про старосту села (сіл) Буської МТГ, затвердженого рішенням сесії Буської міської ради 09. 09.2021 р.№ 21, кандидатури кандидатів у зал голосування міський голова може внести у разі, коли на підтримку кандидата зберуть не менше 20% підписів мешканців, які є громадянами України, зареєстровані у населених пунктах округу та мають право голосу на виборах.

Голосування депутатами за кандидатуру Гірної Галини Сергіївни може відбутися вже найближчої сесії міської ради, яка запланована на 7 грудня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь