Сьогодні, 04 липня, відбулася ХХІ сесія Буської міської ради, яку провів міський голова Ростислав Сліпець

Дата: 04.07.2024 15:44
Кількість переглядів: 107

Фото без описуДепутатським корпусом було розглянуто 26 питань порядку денного та прийнято відповідні рішення, які у відведений законодавством строк будуть підписані міським головою та оприлюднені на нашому офіційному сайті https://busk-miskrada.gov.ua/.

🔰 Серед основних: питання внесення змін до показників міського бюджету на поточний рік; внесення змін у рішення міської ради №159 від 08.07.2021 р. "Про встановлення ставок і пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки"; питання організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти громади; про ліквідацію сільських виборчих дільниць.

Окрім цього, було прийнято ряд рішень з земельних питань; про затвердження детальних планів територій; розроблення та внесення змін в детальні плани територій.

✅Також депутати затвердили нові цільові програми:

🔸 Проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників закладів освіти Буської територіальної громади на 2024 рік.

🔸 Літнього дозвілля дітей Буської міської територіальної громади Золочівського району Львівської області «Веселе літо- щасливі лелечі діти».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь