На завершальному етапі розробка Стратегії Буської МТГ на період до 2027 року та План заходів з її реалізації

Дата: 11.01.2024 13:25
Кількість переглядів: 89

Фото без описуУ четвер, 11 січня, в сесійній залі Буської міської ради відбувся круглий стіл в межах громадських обговорень Стратегії розвитку Буської міської територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів на 2024-2027 роки з її реалізації.

🔸 Учасники, після вступного слова секретаря міської ради Людмили Рудіон, ознайомилися з Презентацією напрацьованих Робочою групою: проєктом Стратегії розвитку Буської міської територіальної громади на період до 2027 року та Планом заходів з її реалізації.

Її провів експерт проєкту, ст. науковий співробітник ДУ "Інститут регіональних досліджень імені М.І.Долішнього НАН України" Андрій Дуб.

🔸 Надалі відбулося обговорення у форматі "запитання - відповіді" й обмін думками, напрацьовано рекомендації щодо внесення змін/доповнень до документу.

🔸 На черговій сесії Буської міської ради допрацьований проєкт Стратегії та План заходів з її реалізації буде винесено на розгляд та затвердження депутатського корпусу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь