Два проєкти Буської міської територіальної громади стали переможцями Конкурсу проєктів регіонального розвитку

Дата: 10.06.2021 09:07
Кількість переглядів: 585

 

Фото без опису

? Два проєкти Буської міської територіальної громади стали переможцями Конкурсу проєктів регіонального розвитку в межах Комплексної програми регіонального розвитку Львівщини на 2021 – 2025 роки:

- капітальний ремонт даху спального корпусу Буського ЗЗСО-гімназії ім.Є.Петрушевича при Львівському Національному університеті ім.Івана Франка Буської міської ради;

- капітальний ремонт частини приміщення приймального відділення з влаштуванням засобів безперешкодного доступу

осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення Комунального некомерційного підприємства Буської міської ради "Буська центральна районна лікарня" в м. Буськ по вул.Львівська, 77 Львівської області.

? Відтак, невдовзі наша територіальна громада розпочне тендерні процедури.

? Варто зазначити, що Буська міська рада надасть в межах співфінансування по зазначених двох об'єктах в Буську 50% від загальної суми, передбаченої кошторисом на проведення капітальних ремонтів, - 1 903,275 грн (на ремонт даху гімназії) та 859,801 грн (на ремонт частини приміщення Буської ЦРЛ).

? Усього, як повідомляє Львівська ОДА, на обласний конкурс було подано 108 проєктних заявок 62 територіальними громадами, 2 райдержадміністраціями, а також територіальними громадами в межах співробітництва.

? Переможцями серед них визначено 33 проєкти (в тому числі 2 Буської МТГ), для реалізації яких в обласному бюджеті передбачено 49,8 млн грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь