Діти пільгових категорій Буської МТГ отримають 50 подарунків, які зібрані німецькими школярами та їх родинами

Дата: 20.12.2021 13:44
Кількість переглядів: 585

Фото без описуЧетвертий рік поспіль у межах проекту "Різдвяний конвой" напередодні новорічних та різдвяних свят діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти, які опинилися в складних життєвих обставинах Буської МТГ, отримають 50 подарунків, які зібрані німецькими школярами та їх родинами.

???? У пакунках, які передадуть дітям за місцем проживання вже найближчими днями старости нашої громади та представники сектору у справах дітей,- іграшки, одяг, взуття, інші необхідні для дітей речі.

? Зазначимо, що цього року гуманітарний вантаж із святковими подарунками для 9000 дітей області прибув вантажівками до Львова 15 грудня.

Проект «Різдвяний конвой» на Львівщині реалізовується Львівською ОДА у співпраці з громадською організацією «Народна самооборона Львівщини», громадською організацією «Ротарі клуб «Львів Інтернешнл» та партнерами з Німеччини «WPK Weihnachtspackchenkonvoi gGmbH».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь