На площі Ринок у Буську відбувся концерт до Дня міста та благодійний ярмарок

Дата: 01.10.2023 18:45
Кількість переглядів: 139

Фото без опису1 жовтня до Дня міста у сквері, що на площі Ринок, відбулася святкова патріотична концертна програма за участю кращих вокальних, інструментальних, танцювальних колективів, окремих виконавців.

Там же було організовано благодійну ярмарку з різноманітними смаколиками газдинь з населених пунктів нашої громади.

Усі виручені кошти, як зазначили організатори, підуть на придбання маскувальних сіток для наших захисників, які зараз перебувають на передовій.

🔸Привітав жителів з днем міста Буський міський голова Ростислав Сліпець.

"Бажаю, щоб з кожним роком наше рідне місто розквітало і ставало гарнішим, щоб краще жилося його мешканцям, щоб ми ставали толерантнішими, добрішими і милосерднішими один до одного, щоб воно завжди єднало і гуртувало нас в одну велику бузецьку родину.

Щиро дякую та вклоняюся нашим захисникам, що маємо можливість жити під нашим синьо-жовтим прапором, на своїй землі, говорити рідною мовою, виховувати дітей на основі звичаїв нашого народу та його культурних надбань, вшановувати Героїв і пам’ятати наше минуле.

Нехай у місті завжди панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра, а в кожному домі – родинний затишок, мир, любов та достаток.

Процвітання усім нам і якнайшвидшої перемоги над ворогом!", - зазначив у своєму вітанні міський голова.

🔸Більше трьох годин тривала патріотична концертна програма. Поряд для дітей проводили майстер-класи та можна було записатися у Пласт - національну скаутську організацію, якій вже більше ста років, діяла фотозона, оздоровчо-спортивні ігри для дітей і дорослих соціального проєкту "Активні парки". Тут же можна було написати побажання українським воїнам-захисникам чи придбати творчі вироби гуртківців Буського БДЮТу.

🔸Вела захід - директор міського Народного дому Любов Огороднік.

🙏Велика подяка за організацію заходу та ярмарку Буському міському комунальному підприємству (кер.Надія Пінтоха), працівникам культури та освіти, ГО "Думай серцем", старостам, активним мешканцям населених пунктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь