На теренах нашої громади триває соціальний проєкт «Активні парки - локації здорової України»

Дата: 29.12.2023 10:46
Кількість переглядів: 125

Фото без описуЗ початку травня у населених пунктах нашої громади проходять спортивно-оздоровчі заходи, які проводить координаторка соціального проєкту «Активні парки - локації здорової України», фахівець зі спорту, вчитель фізвиховання Соколянського ЗЗСО І-ІІ ст. Інна Міщенко.

🔸 «За період реалізації проєкту на території Буської МТГ проведено 107 спортивних занять, якими охоплено 2154 особи. Це - діти та дорослі жителі Буська, Нового Милятина, Соколі, Яблунівки, Заводського, Олеська, Верблян та Журатина, внутрішньо переміщені особи, люди з інвалідністю.

З початком нового року оздоровчі заходи продовжуватимуться, розширюватиметься географія задіяних до проєкту населених пунктів. Тому, запрошую усіх охочих долучатися до занять, які не потребують спеціальної підготовки та проводяться у доступних локаціях: парках, скверах, на спортивних майданчиках закладів освіти.

Днями за сприяння Буської міської ради та ДЮСШ, Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» отримано додатковий спортивний інвентар: м’ячі, скакалки, петанк, ракетки для бадмінтону, резинки для фітнесу.

Це дасть можливість урізноманітнити та більш якісно проводити заходи», - зазначила Інна Міщенко.

✅ Анонси про заплановані до проведення спортивно-оздоровчі заняття, фото, відео проведених заходів завжди можна знайти на сторінці проєкту https://www.facebook.com/groups/252852530440395


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь