Соціально вразливі категорії громадян Буської МТГ отримали до Великодніх свят продуктові набори

Дата: 26.04.2024 12:36
Кількість переглядів: 126

Фото без описуЗ року в рік напередодні Великодніх свят Буська міська рада спільно з Буським територіальним центром соціального обслуговування (надання послуг) організовують благодійну акцію - закуповують паски та формують продуктові набори для найбільш незахищених та малозабезпечених мешканців нашої громади.


   У 345 продуктових наборах, які отримали одинокі громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, що перебувають на обслуговуванні у територіальному центрі: паска, 1 л олії, 1 кг макаронних виробів, 1 кг цукру, 1 кг рису, чай, а також 2 кг гречаної крупи, яка зібрана у підсобному господарстві терцентру. Вартість 1 набору - 214,20 грн. 
  Кошти на закупівлю продуктів у сумі 73795.50 грн було виділено Буському терцентру рішенням сесії Буської міської ради при затвердженні бюджету на поточний рік.
 Як зазначив Буський міський голова Ростислав Сліпець, соціально вразливі категорії громадян є невід’ємною частинкою нашої великої бузецької громади. У Великодні свята особливо потрібно бути усім нам разом, відчувати любов і підтримку один одного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь