Великодні гостинці передали мешканці Буська у госпіталь Національної Гвардії України у м.Золочів та хоспісне відділення у с.Йосипівку

Дата: 04.05.2024 09:41
Кількість переглядів: 88

Фото без описуБуський міський голова Ростислав Сліпець сьогодні, 4 травня, відвідав українських захисників, які перебувають на лікуванні/реабілітації у військовому госпіталі Національної Гвардії України в м.Золочів, аби привітати їх та медичний персонал закладу з прийдешніми Великодніми святами, передати від вдячних мешканців Буська великодні гостинці відважним воїнам.

🔸 Вчергове до благодійної акції долучилися парафіяни міського храму св. Апостолів Петра і Павла, які цього разу підготували 75 пакунків з традиційними великодніми стравами для кожного захисника: паска, крашанки, ковбаса, сир, шинка, масло, шпондер, солодощі. Не забули й про лікарів та медичних сестер: для них містяни підготували великий великодній кошик зі смаколиками.

Також парафіяни передали 35 таких пакунків для літніх людей, які знаходяться у хоспісному відділенні паліативної допомоги у с.Йосипівка.

Обряд освячення великодніх гостинців провів настоятель храму, отець-декан ПЦУ Петро Салабай.

🔸 Як зазначив міський голова Ростислав Сліпець, українці - народ глибоко релігійний, який поважає свої традиції, тому кожен має відчувати увагу та підтримку, турботу від оточуючих, дух світлого Воскресіння Христового.

🙏Велика подяка від міської ради прихожанам церкви Св. Ап. Петра і Павла м.Буська та її настоятелю о.Петру Салабаю, які щоразу долучаються до благодійних акцій.

🙏 Дякуємо нашим мужнім Захисникам і Захисницям, які безстрашно боронять нашу країну, за кожен новий день, за можливість жити, вчитись та працювати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь