Веселе літо - щасливі лелечі діти

Дата: 01.07.2024 17:26
Кількість переглядів: 78

Фото без описуСьогодні, 1 липня, на спортивному комплексі Буської дитячо-юнацької спортивної школи відбулося урочисте відкриття дитячого літнього дозвілля "Веселе літо - щасливі лелечі діти", організатором якого стала Буська міська рада.

🔸 Впродовж місяця близько ста дітей шкільного віку разом з педагогами Буського ДБЮТ, працівниками культури, бібліотекарями, спортивними тренерами, представниками молодіжного середовища, священнослужителями братимуть участь у руханках, іграх, конкурсах, майстер-класах, відвідуватимуть з пізнавальною метою історичні та культурні місця нашої громади, спілкуватимуться на екологічну тематику.

🇺🇦 Як і годиться, відкриття літнього дозвілля розпочали з виконання Державного Гімну України.

За участі отців Івана Салабая та Євгена Мигаля його учасники молитвою вшанували українських захисників, які загинули на війні під час захисту незалежності та територіальної цілісності держави.

🔸Звертаючись до дітей, Буський міський голова Ростислав Сліпець побажав їм гарно та з користю провести час, знайти нових друзів, дізнатися щось нове про історію нашого краю, відпочити.

Музичний дарунок – пісню «Соловей співає на калині» виконала для учасників дозвілля Галинка Копитко, з гімнастичною композицією виступила Дарина Домбровська.

🔸 Надалі дітей було розподілено на групи за віком. Вони підготували емблему, назву своєї команди, відому українську патріотичну пісню.

Таким чином було сформовано три групи: «Юні бандерівці», «Лелеченята» та «Нащадки славних козаків». Усі діти отримали від Буського міського голови Ростислава Сліпця кепки з гербом Буська, мінеральну воду та морозиво.

📌 Нагадаємо, що дитяче літнє дозвілля "Веселе літо - щасливі лелечі діти" триватиме для школярів впродовж липня у різних локаціях:

o Буський ЗЗСО - Гімназія ім. Є. Петрушевича при ЛНУ ім. І. Франка Буської міської ради.

o Буський міський Народний дім.

o Буська дитячо-юнацька спортивна школа.

o У п’ятницю – екскурсійний виїзд у сільські населені пункти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь