Проведено конкурс на посаду директора Буського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №2

Дата: 18.07.2024 15:57
Кількість переглядів: 122

Фото без описуВідповідно до статей 32, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про освіту»,  статей 37, 39 Закону України «Про  повну загальну середню освіту», на підставі Положення про порядок проведення конкурсу та призначення  на посаду керівників закладів загальної середньої освіти, які перебувають у комунальній власності Буської  міської територіальної громади, затвердженого рішенням Буської міської ради від 08 квітня  2021 року  № 84 у середу, 17 липня 2024 року, в приміщенні виконавчого комітету Буської міської ради (м.Буськ, вул. Львівська,2) проведено конкурс, участь у якому взяли  чотири претенденти на зайняття посади директора Буського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №2:

Вороновська Марія Михайлівна

Кошарецька Оксана Зіновіївна

Курнатович Марія Вікторівна

Назарко Анжела Миколаївна

Конкурс відбувався за наступними етапами:

І. Тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України “Про освіту”, “Про повну загальну середню освіту” та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти.

ІІ. Ситуаційне завдання. Розв’язання ситуаційних завдань проводиться з метою з’ясування спроможності використовувати свої знання та досвід під час виконання посадових обов’язків шляхом оцінки відповідності професійної компетентності, комунікаційних якостей, вміння приймати рішення.

ІІІ. Презентація перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти. Кандидат публічно та відкрито презентує державною мовою перспективний план розвитку закладу загальної середньої освіти.

Переможцем конкурсного відбору на посаду директора Буського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №2 визначено Марію Курнатович, з якою, після призначення Буським міським головою на посаду, буде підписано керівником відділу освіти, культури, молоді та спорту строковий трудовий договір (контракт) строком на 2 роки, який після його закінчення та за умови належного виконання може бути продовжено ще на 4 роки без проведення конкурсу.

Рішення конкурсної комісії (протокол) розміщено на нашому сайті за посиланням https://busk-miskrada.gov.ua/protokol-zasidannya-konkursnoi-komisii-dlya-provedennya-konkursu-na-posadu-direktora-buskogo-zzso-iiii-st-%E2%84%962-15-52-32-18-07-2024/

 

Під час проведення конкурсу проводилася відеофіксація. Посилання на файли https://drive.google.com/drive/folders/1gy5mlmflZEDpFgQj_fQs2EcWdZhogv_j?usp=sharing

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь