В Буську відбулася святкова концертна програма до Дня міста та Благодійний ярмарок

Дата: 14.10.2024 09:10
Кількість переглядів: 60

Фото без описуСьогодні, 13 жовтня, на подвір'ї палацу графа Бадені в Буську відбулася святкова концертна програма з нагоди відзначення 927-ї річниці Дня міста та благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

🔸 Привітав жителів Буська міський голова Ростислав Сліпець.

"Я дякую кожному з вас, що ви тут живете, працюєте, виховуєте дітей, підтримуєте своїх батьків, допомагаєте один одному та нашим Збройним Силам України.

Усі ми є частиною великої Бузецької родини, бо любимо наш древній Буськ, зберігаємо його історію, творимо його майбутнє.

У важкий час війни щиро вірю, що український народ у великій єдності та з Божою поміччю здолає ворога, який має на меті знищити нашу країну та наших людей, нашу культуру та історію", - сказав під час свого виступу очільник громади.

🕊️ Учасники заходу молитовною хвилиною мовчання вшанували 56 полеглих воїнів - жителів нашої громади та усіх захисників, які віддали своє життя за незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

🇺🇦 Вічна їм пам'ять і слава!

🎤 На імпровізованій сцені біля палацу перед численними глядачами впродовж чотирьох годин виступали вокальні, танцювальні Народні та Зразкові колективи Буського міського народного дому, кращі колективи та виконавці з населених пунктів громади, гості з Красненської СТГ.

💙 Поряд вирував благодійний ярмарок, де торгували та збирали гроші для потреб Збройних Сил.

🙏Буська міська рада вдячна волонтерським кухням, які функціонують у громаді, окремим волонтерам і волонтеркам, установам та підприємствам, старостам і діловодам округів, а також усім активним мешканцям, хто долучився до організації благодійної ярмарки.

Вела концертну програму директор Буського МНД Любов Огороднік.

👉 Про суму зібраних коштів для потреб військових буде повідомлено в понеділок, 14 жовтня.

🇺🇦 Щиро дякуємо нашим Силам оборони України, адже завдяки їм ми маємо можливість щодня зустрічати новий день, жити, навчатися і працювати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь