У Буську відбулася зустріч з журналістом, учасником бойових дій Віктором Біщуком

Дата: 16.10.2024 15:25
Кількість переглядів: 29

Фото без описуСьогодні, 16 жовтня, у приміщенні виконавчого комітету Буської міської ради відбулася зустріч з уродженцем с. Заводське, учасником бойових дій, журналістом телерадіокомпанії "Перший Західний" Віктором Біщуком.

👥 Участь у зустрічі взяли: Буський міський голова Ростислав Сліпець, педагоги та учні Буської гімназії, випускником якої є Віктор, Герой України Олег Олива, керуючий справами виконкому Красненської СТГ Богдан Глова, представники "Просвіти", Товариства "Бужани", Буської бібліотеки, міського Народного дому, журналісти часопису "Воля народу" та Буського радіомовлення, волонтери.

🗣 Спілкування відбувалося у форматі питання-відповідь, під час якого журналіст розповів про перші дні повномасштабної війни та як прийняв для себе рішення доєднатися до 103-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ, про харчування військових, забезпечення їх формою та необхідними засобами, про моральний дух у війську, важливість волонтерської допомоги та підтримки для воїнів з дому.

⚖️ Також обговорювалися питання законодавчих норм, які вже давно мали бути адаптовані до реалій війни, щоб не створювати перепони в отриманні та списанні обладнання, яке для захисників купують місцеві ради. Торкнулися й питання рекрутингу до ЗСУ та того, як зацікавити громадян, аби вони самі виявили бажання стати воїнами тієї чи іншої бригади.

🎁 На завершення зустрічі Віктору Біщуку та Олегу Оливі директорка гімназії Ольга Антонишин подарувала Державні Прапори України.

📜 Зазначимо, що ініціатором запрошення Віктора Біщука до Буська став керівник ПП "Медіа-центр "Над Бугом", редактор часопису "Воля народу", журналіст Микола Іванців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь