Новини

 

 

 

 

18 Квітня, 2024 р., 10:57
Технологія  вирощування ріпаку передбачає  запилення  бджолами  під  час  цвітіння цієї культури, що  значно  підвищує  її  урожайність. Разом  з  тим,  для  отримання високих урожаїв  необхідно захистити  ріпак шкідників та хвороб.
16 Квітня, 2024 р., 17:10
Найбільш затребуваними професіями або спеціальностями, за якими отримувачі ваучерів вирішили підвищити фаховий рівень, є:
16 Квітня, 2024 р., 09:24
Відсьогодні, 16 квітня, в приміщенні ЦНАПу Буської міської ради (м.Буськ, вул. Львівська,2 І поверх) розпочався прийом громадян представниками Територіального центру комплектування і соціальної підтримки членів сімей загиблих воїнів, зниклих безвісти, тих, хто потрапив у полон, а також ветеранів війни і поранених оборонців.
15 Квітня, 2024 р., 12:03
Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
11 Квітня, 2024 р., 14:19
З метою пошуку роботи у першому кварталі цього року посередницькими послугами обласної служби зайнятості скористалися 896 осіб з інвалідністю, у тому числі 785 безробітних.
08 Квітня, 2024 р., 15:41
 8 квітня у 9 турі Чемпіонату України з футболу сезону 2023/2024 рр. серед жіночих команд (Перша ліга, група "А") команда ЖФК "Надбужжя" (м.Буськ) перемогла у виїзному матчі в Івано-Франківську ЖФК "Прикарпаття-ДЮСШ №3" з рахунком 5:1.
08 Квітня, 2024 р., 12:40
Команда Буської міської територіальної громади у неділю, 7 квітня, взяла участь у змаганнях з тенісу настільного в рамках проведення ХХХІІІ Спортивних Ігор Львівщини у категоріях: «дорослі», «ветерани» та "люди з інвалідністю".
08 Квітня, 2024 р., 09:36
Наші волонтери здійснили термінову поїздку в смт.Борову (Харківська область, Ізюмський район) до військових з 103-ї бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, щоб у звʼязку з активними бойовими діями забрати пошкоджену і поламану техніку для її відновлення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь