Новини

15 Жовтня, 2022 р., 14:58
Сьогодні, 14 жовтня, у величне свято Покрови Пресвятої Богородиці, у Буську відбулося патріотичне віче з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України, 80-ї річниці створення УПА та Дня українського козацтва за участю керівництва міської ради, військовослужбовців, громадськості.
15 Жовтня, 2022 р., 14:54
Буський заклад загальної середньої освіти - Гімназія імені Євгена Петрушевича при Львівському національному університеті імені Івана Франка сьогодні відзначив 28-у річницю свого народження, адже саме 14 жовтня 1994 року, у день Покрови Пресвятої Богородиці, відбулася презентація закладу на головній площі Буська та перша посвята у гімназисти.
14 Жовтня, 2022 р., 16:19
Під час засідання виконавчого комітету міської ради, яке відбулося 13 жовтня, було прийнято рішення про виділення 2550 тис. гривень на проведення реконструкції приміщень адмінбудівлі в м.Буськ по вул. Львівська.2, де після проведення робіт буде розміщений Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) нашої громади.
14 Жовтня, 2022 р., 16:12
Міське комунальне підприємство у Буську, старости з мешканцями сіл на місцях до Дня захисників та захисниць України та 80-ї річниці створення УПА провели благоустрій біля поховань, пам’ятників та пам’ятних знаків героям національно-визвольної боротьби. Також було встановлено синьо-жовті прапори біля могил бущан - українських воїнів, які загинули, захищаючи нашу державу від російських окупаційних військ.
14 Жовтня, 2022 р., 16:10
Виконавчий комітет Буської міської ради прийняв рішення про виділення 3840 тис. гривень на придбання двох нових шкільних автобусів для перевезення учнів закладів загальної середньої освіти нашої громади на умовах співфінансування.
14 Жовтня, 2022 р., 16:07
Про право платників на проведення звірки
14 Жовтня, 2022 р., 10:02
Сьогодні, у день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці, ми вшановуємо захисників рідної землі.
13 Жовтня, 2022 р., 17:21
У зв'язку з збройною агресією РФ, обстрілами та виведенням з ладу енергетичного обладнання Львівщини, з метою збалансування об'єднаної електроенергетичної системи та запобіганню масштабним виключенням енергії Буська міська рада звертається до представників малого та середнього бізнесу громади зменшити споживання електроенергії, в тому числі зменшення її використання для рекламних щитів і вивісок. Також закликаємо керівників бюджетних організацій, мешканців територіальної громади вжити заходів з економії енергоенергії.
12 Жовтня, 2022 р., 16:07
Бущина долучилась до акції «Відважним та непереможним захисникам», яка проводиться на підтримку військовослужбовців з Львівщини.
12 Жовтня, 2022 р., 11:18
З метою належного відзначення Дня захисників і захисниць України, 80-ої річниці створення Української Повстанської Армії у п'ятницю, 14 жовтня, просимо всіх мешканців громади вивісити на своїх будинках, балконах, у вікнах державний синьо-жовтий та національний червоно-чорний стяги в знак підтримки українських захисників у їх боротьбі проти московського окупанта.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь