Новини

25 Липня, 2022 р., 10:30
Отримувачі компенсації: роботодавці, які працевлаштували внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО) під час воєнного стану в Україні, зокрема, самозайняті особи, які використовують найману працю, у тому числі фізичні особа-підприємці, приватні нотаріуси, адвокати, аудитори, бухгалтери тощо (крім бюджетних установ і фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування).
25 Липня, 2022 р., 10:12
Щоб отримати ці документи, достатньо звернутися до відділу ДРАЦС, до якого було подано заяву, або ж замовити доставку Укрпоштою.
22 Липня, 2022 р., 15:50
21 липня по на спортивному комплексі м.Буська титулований український жіночий футбольний клуб Ворскла-Харків-2  розпочав навчально-тренувальний збір перед першим раундом Ліги чемпіонів сезону 2022/23 серед жінок (гол.тренер команди - відомий фахівець Наталія Зінченко, яка до цього очолювала  національну жіночу збірну України, а ще раніше працювала на посаді гол. тренера молодіжної збірної WU19).
22 Липня, 2022 р., 11:09
Сьогодні, 22 липня, у день уродин Ольги Бурої - однієї з Небесної Сотні, юні та дорослі мешканці Милятинського старостинського округу на чолі з старостою Оксаною Зарембою побували на сільському кладовищі с. Ріпнів, де помолилися, запалили лампадки та поклали квіти до могили нашої землячки, яка втратила своє життя під час Революції Гідності в Києві.
19 Липня, 2022 р., 16:11
Закон № 2325: зміни до податкового законодавства  з 01 липня 2022 року
19 Липня, 2022 р., 15:07
З 1 травня 2022 року до реєстру Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» підключені 8,8 млн українських домогосподарств, які отримували газ від постачальника «останньої надії» (ПОН), відповідно до річного тарифного плану «Фіксований» з однією з найвигідніших цін на ринку — 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості транспортування). Укладати додаткові договори не потрібно, адже перехід відбувся автоматично. Відповідаємо на найбільш поширені питання.
19 Липня, 2022 р., 15:05
Членами виконкому було погоджено зміни до штатного розпису комунального некомерційного підприємства Буської міської ради «Буська центральна районна лікарня»; затверджено штатний розпис КНП "Буський центр первинної медико-санітарної допомоги"; внесено зміни до показників міського бюджету Буської територіальної громади на 2022 рік; затверджено Програму сприяння матеріально-технічного забезпечення окремих військових формувань, дислокованих на території Золочівського району Львівської області на 2022 рік; прийнято рішення про створення Опікунської ради при виконавчому комітеті міської ради, тощо.
18 Липня, 2022 р., 09:59
Даний документ зокрема потрібен для того, щоб влаштувати дитину до садочка чи школи, оформити шлюб, стати на військовий облік тощо.
18 Липня, 2022 р., 09:50
ЮНІСЕФ разом із Міністерством соціальної політики України розпочинають багатоцільову програму грошової допомоги для незахищених родин із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки. Додаткові виплати мають посилити державні програми, започатковані Урядом України
15 Липня, 2022 р., 16:33
Це - дитячий соціальний проєкт, який Всеукраїнська фундація "Захист прав дітей" разом з міжнародними партнерами New Democracy Fund (Данія), Common Goal (Німеччина), Cross Cultures Project Association (Данія), Українською Асоціацією футболу, обласними та місцевими футбольними асоціаціями, територіальними громадами реалізує в західному регіоні України з метою підтримки дітей в умовах війни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь