Новини

07 Червня, 2022 р., 11:31
З метою недопущення виникнення спалахів та поширення інфекційних хвороб, звертаємо Вашу увагу на обов’язкове проведення щеплень, згідно Національного Календаря профілактичних щеплень ( діти та дорослі); проти COVID-19 та щеплення, які не було зроблені з різних причин з дотриманням мінімальних інтервалів між дозами відповідно до вимог наказу МОЗ України №595 від 16.09.2011р.( зі змінами).
06 Червня, 2022 р., 14:56
                 Податки на війні, – вебінар ДПС та Ради бізнес-омбудсмена Формати взаємодії з бізнес-спільнотою та громадськістю видозмінюються відповідно до викликів, які є сьогодні через воєнний стан. Започатковані ДПС та Радою бізнес-омбудсмена вебінари стали цікавими комунікаційними майданчиками для спілкування податківців та платників.
03 Червня, 2022 р., 16:04
Сьогодні Буський міський голова Ростислав Сліпець разом з педагогічним колективом та учнями Буського ЗЗСО - Гімназія ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка поклали квіти до підніжжя пам'ятника президентові Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР) Євгену Омеляновичу Петрушевичу, який народився 159 років тому - 3 червня 1863 р. у Буську.
02 Червня, 2022 р., 15:56
Буське міське комунальне підприємство доводить до відома споживачів інформацію про зміну тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами на території Буської міської ради, зважаючи на  зростання мінімальної заробітної плати та податків, росту цін на паливно-мастильні матеріали
01 Червня, 2022 р., 16:59
Сотні дітей різного віку не лише з Буська, а й з інших населених пунктів нашої громади прибули на свято, аби взяти участь у конкурсах та іграх, квестах, майстер-класах, зробити фото біля фотозони, потанцювати, побачити екзотичних тваринок на зоовиставці "Малята і звірята", переглянути концертну програму, поринути в незабутню подорож у країну "Мультляндію" та зустрітися у "Зеленій бібліотеці". Опісля у міському парку ім.Івана Франка для дітей працювали безкоштовні атракціони.
25 Травня, 2022 р., 17:19
Із посеред 2662 вакансій, які містяться у базі даних Львівської обласної служби зайнятості, у понад 230 пропозиціях роботи зазначена заробітна плата у розмірі від 15 до 40 тисяч гривень.
25 Травня, 2022 р., 14:55
Про новий механізм розподілу акцизного податку
23 Травня, 2022 р., 17:03
Буський міський голова Ростислав Сліпець разом з своїм заступником Володимиром Зеленюхом у День Героїв, 23 травня, вшанували пам'ять усіх українських борців за волю та незалежність нашої держави, поклали квіти до меморіалу Героїв Небесної Сотні в Буську.
23 Травня, 2022 р., 14:30
23 травня, у День Героїв, мешканці Милятинського старостинського округу побували на сільському кладовищі с. Ріпнів, де помолилися, запалили лампадки та поклали квіти до могили нашої землячки Ольги Василівни Бурої - однієї з Небесної Сотні, яка втратила своє життя під час Революції Гідності в Києві.
21 Травня, 2022 р., 00:38
Виконавчий комітет Буської міської ради прийняв рішення про демонтаж пам’яток, символіки, зображень та іншої атрибутики колишнього комуністичного тоталітарного режиму та країни-агресора на території нашої громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь