Новини

04 Серпня, 2022 р., 17:20
Сьогодні, 4 серпня, працівники Буського міського комунального підприємства, дитячо-юнацької спортивної школи та діти спільно оновили ігровий та спортивні майданчики по вулиці Папірня у Буську: пофарбували дерев'яні та металічні конструкції, зібрали сміття, обкосили територію.
03 Серпня, 2022 р., 22:11
У січні-липні цього року посередницькими послугами Львівської обласної служби зайнятості з метою пошуку місця праці скористалися 32,3 тис. безробітних, що на 23,1 тис. менше, ніж в аналогічному періоді торік.
01 Серпня, 2022 р., 16:56
У неділю, 31 липня, на спортивному комплексі Буської ДЮСШ відбувся благодійний товариський матч між чемпіоном України з футболу, жіночою командою "Ворскла-Харків-2" та чоловічою командою "Буг" (м.Буськ).
29 Липня, 2022 р., 13:09
     Серед інфекційних захворювань особливе місце займають гострі кишкові інфекції: дизентерія, сальмонельоз, черевний тиф, паратифи А і В, холера, харчові токсикоінфекції та ін. Інфекційні хвороби цієї групи спричиняються різними збудниками: найпростішими, бактеріями, вірусами.
28 Липня, 2022 р., 16:43
Сьогодні, 28 липня, у День української державності, у День хрещення Київської Русі-України на майдані Незалежності Буська відбулися урочистості за участю міського голови Ростислава Сліпця, військовослужбовців, пластунів, мешканців нашої громади.
28 Липня, 2022 р., 10:01
У зв’язку з великою кількістю запитань щодо отримання допомоги та подачі заявок через соціальну платформу єДопомога, надаємо відповіді на найпоширеніші запитання.
26 Липня, 2022 р., 09:25
Ботулізм - гостра токсикоінфекція, викликана паличкою Clostridium botulinum і її токсином, що міститься в неправильно приготовлених і збережених консервах. Захворювання реєструється повсюдно, окрім районів вічної мерзлоти.
25 Липня, 2022 р., 16:24
Новий сервіс ДПС «StopViolationBot» в месенджері Telegram

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь